Kezdőknek

Amikor a félelem megszűnik

LEUNG TING WING TSUN KUNG FU – GYÖNYÖRŰ TAVASZ VIRÁGA

Ingyenes próbaedzés, bemutató és tagfelvétel

Az új jelentkezőknek 4 alkalmas ingyenes edzési lehetőség!
8 éves kortól várjuk az érdeklődőket.

Csak kényelmes öltözetet és sportcipőt kell magaddal hoznod!

Ha bármilyen kérdésed lenne, keress minket elérhetőségeinken!

Várunk március 04-én  18 órakor és március 22-én 18 órakor!!

A wing tsun kung -furól

A Wing Tsun kung-fu ma egyike a legkifinomultabb önvédelmi rendszereknek, melyet bárki, függetlenül testalkattól, nemtől vagy kortól, viszonylag rövid idő alatt elsajátíthat.
A rendszert egy legendás történet szerint egy apáca alapította, aki négy társával túlélte a Shaolin kolostor és lakóinak elpusztítását. Célja az volt, hogy kiképezze a mandzsu (Csin) dinasztia elleni felkelőket.
Az új rendszernek egyszerűnek kellett lennie, mivel lehetetlen lett volna minden egyes ember számára az hagyományos Shaolin kiképzés több évtizedes időtartamával számolni. Emellett, figyelembe véve a templom és a szerzetesek pusztulását, hatékonyan kellett működnie erős, fiatal, jól képzett harcosok ellen is, bárki által alkalmazva.

Nézzd meg, hogy milyen egy edzés!

Si-hing Szabó Csaba mester a IX. kerületi központi edzőteremben és a XIII. kerületben Budapesten, Egerben és Gyöngyösön tart edzéseket. Az alábbi edzések Egerben, az Eger Televízió közreműködésével készültek.

Tudtad, hogy a wing tsun…

FORRADALMIAN ÚJ KÖZELHARCI TECHNIKÁI RÉVÉN ESÉLYT AD A GYENGÉBBNEK IS
EGY SZABAD KÜZDELEM SORÁN?

  • Bármilyen nem, kor vagy testi adottság mellett részt vehetsz az oktatáson
  • A Wing Tsun Kung Fu-t a rendvédelmi szervek is hasznosnak találják önvédelmi képességei miatt
  • A Több Mint 365 különféle stílus közül Az Egyetlen, Melyet Nő Alapított, Átmenetet Képezve A Kemény És Lágy Stílusok Között
  • A wing Tsun szó jelentése: gyönyörű tavasz virága
 
 

Első edzés

INGYENES PRÓBAEDZÉS

  • Nincs kötelezettség. dönthetsz, hogy része szeretnél-e lenni Magyarország legnagyobb Kung Fu iskolájának.
  • Csak egy fehér poló, sötét nadrág, sportcipő kell az első edzéshez.
  • Az első tréningen egyszerűbb önvédelmi technikákat sajátíthatsz el, ütések és fogások ellen tanulhatsz védekezni

Gyerekek és szülők

A LEGNAGYOBB FIGYELMET FORDÍTJUK A LEGKISEBBEKRE

Számos gyerekkorú tanítványunk van, még az is gyakorta előfordul, hogy a szülő(k) és gyermekeik együtt kezdik el ezt a szép harcművészetet

szem előtt

MINDENT AZ ÉLETKORI ÉS TESTI ADOTTSÁGOKNAK MEGFELELŐEN

A legkisebbek, úgy mint a kezdők is a haladóktól elkülönülten végzik azokat a gyakorlatokat, amelyeket még nem ismernek.

Külön instruktor felügyeli, irányítja, magyarázza a feladatokat. Így nincs mitől tartanod, egy egymást segítő család tagja leszel, a wing tsun család tagja!

 

Edzések

A BUDAPESTI HELYSZÍNEK ÉS AZ EDZÉSEK IDŐPONTJA A KAPCSOLAT OLDALUNKON!

forma

forma-gyakorlatok

Az edzések formagyakorlattal kezdődnek, amit mindenki közösen végez a saját tudásszintjének megfelelően

fő.kezdő1

bázis-gyakorlatok

A diák önállóan végzi el ezeket a mozdulatokat, melyek főként alaptechnikák. Ezek a gyakorlatok a mozdulatok precízítésére és begyakorlására szolgálnak.

szel

páros-gyakorlatok

A páros gyakorlatok teszik ki az edzés fő részét, ezeken keresztül ismerkedünk meg különböző támadásokkal és védekezésekkel. A megfelelő térérzékelés, reflexek és koordináció kifejlesztéséhez szükség van gyakorlópartnerre.

logo

erősítés

A gyakorlatok zöme páros és izometrikus jellegű, de az erősítés részeként hozzá tartozik a hagyományos fekvőtámasz és felülés is.

Az első edzés

DÍJTALANUL KIPRÓBÁLHATOD

Az első egy-két edzés kipróbáló jellegűek, következmények és kötelezettségek nélkül. Céljuk, hogy az érdeklődő megerősödjön választásában és meggyőződjön az iránta érzett érdeklődésről a Wing Tsun iránt. Sportcipőben, fehér pólóban és sötét melegítőnadrágban javasolt megjelenni.
Később, ha valaki elkötelezettje szeretne lenni a gyakorlásnak, az oktató révén hozzájuthat az egyesület hivatalos öltözékéhez.
Fontos, hogy az érdeklődő tisztelettudóan viselkedjen mind az oktató, mind a társ-tanítványok irányába. A próbaidő van lejártával a tanuló csatlakozhat az egyesülethez, és megvásárolhatja éves tagsági igazolványát. Az igazolvány részvételt biztosít az egyesület eseményein és szükséges a vizsgákhoz is.
Az első alkalom díjmentes. Az első edzésen az egyszerűbb ütés- és fogáselleni védekezést sajátíthatod el, valamint megismerkedhetsz a Wing Tsun legendás láncütésével.

tanítványaink mondták

KEZDŐTŐL A MESTERIG

Azért járok edzésre, hogy meg tudjam magam védeni. A Yip Man filmek hatására kerestem fel az egyesületet. Az egészségügyben dolgozom, kollégám szintén a Wing Tsunt gyakorolja.
Molnár Eszter
40 ÉVES, 3 HÓNAPJA GYAKOROLJA A WT-T
Nem szeretek futni és nem is akarok! Este a sötétben elmerek indulni egyedül, magabiztosabb vagyok! A fizikai és mentális képességemet is fejleszti a WT!
Szűcs Zsófia
1. MESTERFOKOZAT 8 ÉVE GYAKOROLJA A Wt-T

Elérhetőségek

Vidéki iskoláim

Leung Ting
Wing Tsun Kung Fu